30ML AMERSFOORT

30ML AMERSFOORT Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 17:40 Na 120min kwam de bestelling pas. Gebeld na restaurant om af te melden, maar dit was niet mogelijk. Moest via thuisbezorgd. Bezorgd.nl Telefonisch niet bereikbaar. Ondertussen nieuw eten besteld en de bezorger heeft het weer meegenomen
13 mei 2022 om 15:58 Heerlijke sandwich, op tijd bezorgd!
14 apr 2022 om 10:18 Het eten plus bezorgkosten vind ik wel iets te duur, maar eten was verder heel goed. En relatief snel bezorgd.
15 mrt 2022 om 21:05 20 piek voor een broodje en een sapje. Maak er dan ook wat van. Avocado niet kunnen ontdekken en verkeerde saus geleverd. Jammer.
6 mrt 2022 om 15:38 Broodje tonijn was heel lekker!!
21 feb 2022 om 18:16 Eten is heerlijk, helaas is de bezorgtijd elke keer weer slecht.. de bezorgtijd werd alleen maar langer, hadden ook niet alle tijd ivm werk. Er zijn geen contactgegevens om de bestelling te annuleren. Ik wou het nog een kans geven maar helaas..
21 jan 2022 om 13:48 Absolutely loved my wrap. I'll definitely eat from them again. The cappuccino was good, though the milk was oversteamed so sort of brought the taste of the coffee down.
8 jan 2022 om 14:09 Veelste duur voor wat je krijgt
21 dec 2021 om 14:51 Heerlijke omelet en ruim binnen de tijd bezorgd.
9 nov 2021 om 19:39 Bestelling was drie uur later, restaurant geloofde in eerste instantie niet, dat het eten niet bezorgd was. Meerdere telefoontjes later uiteindelijk drie uur later het eten alsnog bezirgs
9 nov 2021 om 16:35 Verschrikkelijke service!!! Je krijgt weinig voor waar je voor betaald. Koud toen ik het kreeg.
23 okt 2021 om 19:52 Eten was zoals altijd perfect, heerlijk!