30ML AMERSFOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 17:46 3 uur wachten op eten dat niet lekker is. Smaakte niet vers. Ga hier niet meer bestellen.
21 feb 2024 om 16:09 Goede lunch. Vriendelijke bezorger.
31 dec 2023 om 7:51 Goed en vriendelijke bezorger.
19 mei 2023 om 20:57 Absurd duur voor wat je krijgt.
17 apr 2023 om 9:37 Given the burrito's cost, it was disappointing to see the size and filling in the burrito! I don't think I'll order again
9 apr 2023 om 23:19 Eten was koud en verkeerd drinken gehad en 30ml opgebeld en kreeg geen oplossing
10 mrt 2023 om 13:47 Belachelijk duur voor hetgeen wat je krijgt. Voorheen was het al prijzig, maar kreeg je waar voor geld. Dit slaat nergens op.
24 jan 2023 om 9:47 De prijzen zijn wat omhoog gegaan, maar de kwaliteit is er zeker niet minder om. Nog steeds de moeite waard!
15 sep 2022 om 13:59 Het was heel duur, de porties waren klein en het viel me gewoon erg tegen. Ook de smaak van het was niet lekker. Absoluut geen aanrader!
26 aug 2022 om 14:50 Je betaald je helemaal scheel aan het eten wat kwalitatief echt heel erg slecht is. Je krijgt absoluut geen waar voor je geld. De pannenkoeken zijn taai en heel klein. Een droog croissantje en het bananenbrood flikkert uit elkaar van ellende
21 aug 2022 om 16:13 Tiny Toast avocado voor 10,95 besteld en ik was in shock dat men zoveel geld durft te vragen voor een boterham! Broodje wat je thuis even snel kan smeren. Nee, nooit meer een bestelling en raad het ook niet aan! Absoluut niet bijzonder
9 jul 2022 om 13:15 Lekkere pannekoekjes en goede bezorging. De brownies waren op dus werd ik netjes gebeld en mocht ik iets anders uitkiezen, dankjewel!!