30ML AMERSFOORT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 13:59 Het was heel duur, de porties waren klein en het viel me gewoon erg tegen. Ook de smaak van het was niet lekker. Absoluut geen aanrader!
26 aug 2022 om 14:50 Je betaald je helemaal scheel aan het eten wat kwalitatief echt heel erg slecht is. Je krijgt absoluut geen waar voor je geld. De pannenkoeken zijn taai en heel klein. Een droog croissantje en het bananenbrood flikkert uit elkaar van ellende
21 aug 2022 om 16:13 Tiny Toast avocado voor 10,95 besteld en ik was in shock dat men zoveel geld durft te vragen voor een boterham! Broodje wat je thuis even snel kan smeren. Nee, nooit meer een bestelling en raad het ook niet aan! Absoluut niet bijzonder
9 jul 2022 om 13:15 Lekkere pannekoekjes en goede bezorging. De brownies waren op dus werd ik netjes gebeld en mocht ik iets anders uitkiezen, dankjewel!!
5 jun 2022 om 17:40 Na 120min kwam de bestelling pas. Gebeld na restaurant om af te melden, maar dit was niet mogelijk. Moest via thuisbezorgd. Bezorgd.nl Telefonisch niet bereikbaar. Ondertussen nieuw eten besteld en de bezorger heeft het weer meegenomen
13 mei 2022 om 15:58 Heerlijke sandwich, op tijd bezorgd!
14 apr 2022 om 10:18 Het eten plus bezorgkosten vind ik wel iets te duur, maar eten was verder heel goed. En relatief snel bezorgd.
15 mrt 2022 om 21:05 20 piek voor een broodje en een sapje. Maak er dan ook wat van. Avocado niet kunnen ontdekken en verkeerde saus geleverd. Jammer.
6 mrt 2022 om 15:38 Broodje tonijn was heel lekker!!
21 feb 2022 om 18:16 Eten is heerlijk, helaas is de bezorgtijd elke keer weer slecht.. de bezorgtijd werd alleen maar langer, hadden ook niet alle tijd ivm werk. Er zijn geen contactgegevens om de bestelling te annuleren. Ik wou het nog een kans geven maar helaas..
21 jan 2022 om 13:48 Absolutely loved my wrap. I'll definitely eat from them again. The cappuccino was good, though the milk was oversteamed so sort of brought the taste of the coffee down.
8 jan 2022 om 14:09 Veelste duur voor wat je krijgt